Kategoria(t): Todistus rukouksen voimasta

Rukouskoulusta käytäntöön

Viime keväänä osallistuin työni puolesta Rukouskouluun. – Vähän hullua, että tässä iässä, 28 uskossaolovuoden jälkeen koulun penkille… Mutta koulu antoi nimiä monille asioille, joita olen (rukous)elämäni varrella kokenut. – Ei siis mikään ”tyhjä” koulu.

Ajoin asuinpaikkaani huomattavasti pohjoisemmaksi. Talvitassut vielä onneksi alla, vaikka sainkin Parikkalan ABC:llä muutaman pitkän katseen, kun rapistelin paikalle nastarenkailla. Yksi asia, mikä ei toiminut, oli lasinpyyhkijät. – Ei mikään loistojuttu, kun taivaalta alkoi tulla räntää. Sen verran suostuivat toimimaan, että harvakseltaan pyyhkäisivät enimpiä pois…

Ensimmäisen päivän iltana ajoin sankassa räntäsateessa majoitukseen. Pyyhkijät menivät entistä laiskemmiksi. Nyt niitä piti kädellä auttaa – ja siten pysähtyä melko monella bussipysäkillä reilun 30 kilometrin matkalla.

Toisena päivänä tältä suunnalta oleva uskova mies kyseli kotiinlähtöaikatauluani ihan silkasta mielenkiinnosta. Vastasin, että lähden suosiolla päiväsällä, kun ne mokomat pyyhkijät renaavat. – Mies tarjoutui pyyhkijöitä ihmettelemään seuraavana päivänä lounastauolla. Mekaaninen vika olisi todennäköisesti korjattavissa.

Iltapäivällä meille opetettiin kädestä pitäen, että ylistämisestä lähdetään liikkeelle ja vastuaksesta kiitetään. – Lähdin heti ylistyksen jälkeen tarpomaan sankkaan räntäsateeseen kohti autoani. Kun sen käynnistin, tajusin, että pyyhkijät eivät toimi laisinkaan. Ensimmäinen ajatus oli, että voi ei… Tällä kertaa pysähdyn jokaisella linja-autopysäkillä ja lanaan tuulilasia puhtaaksi paljain pikkukätösin.

MUTTA aloin tehdä jotain ihan hullua: Juttelemaan pyyhkijöille.

Hei, alkakaas nyt toimia. Tarviin teitä just nyt.

Olenhan minä rukousvastauksia nähnyt, mutta tämä oli aika merkillistä: Lähdin liikkeelle ja muutaman kymmenen metrin päässä liikennevaloissa pyyhkijät liikahtivat tuulilasin laidasta toiseen – hitaasti.

OHO! — WAU!

Ajoin muutama sata metriä liikenneympyrään. Pyyhkijät hoitivat työtään verkkaiseen tahtiinsa, mutta räntää tuli tuohon tahtiin vähän liikaa. Jatkoin hölmönoloista jutusteluani:

Kuulkaa, entäs jos te alkaisitte toimia ihan kaikilla nopeuksilla, ei vain hitaimmalla..?

Ällistyin todenteolla, kun pyyhkijät alkoivat pyykiä ihan vimmatusti!

Ne toimivat vielä seuraavanakin aamuna – ja saatoin kertoa  korjaajakanditaatille, että hänen hyvä palveluksensa on tarpeeton. Pyyhkijät korjasi taivaallinen Korjaaja.

Pyyhkijät ovat muuten toimineet viimeiset neljä kuukautta kuin unelma.

Sen verran autoja ajaneena tiedän, että tuontyyppinen mekaaninen vika ei korjaannu nk itsestään. Nyt voidaan puhua rehellisestä rukousvastauksesta. ❤

 

 

Mainokset

Tekijä:

pastori, valokuvaaja, sisällöntuottaja - pastor, photographer, content manager

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s